Print

Vi är en oberoende partner och väljer dom bästa lösningar efter ert behov!

Abstrakt bakgrundsbild

Lösningar

Vi identifierar den mest optimala lösningen för dig

Vår erfarenhet är att världen inte har blivit simplare när det gäller utskriftshantering utan helt tvärtom. För att identifiera den optimala lösningen för en kund krävs att en mängd olika frågor får svar. Exempelvis om kunden har en molnstrategi. Vilken autentiseringsteknologi använder man. Hur ser infrastrukturen ut. Vilka krav på säkerhet finns m.m.

Detta innebär att vi som expert och rådgivare behöver en mängd olika lösningar. Som alla har sina olika styrkor och möter olika typer av krav eftersom det inte finns en ensam produkt som klarar allt.

En skrivare

Cloud

Har eller ska Er verksamhet göra förflyttningen till molnet?

Om ni har påbörjat förflyttningen till t.ex MS Office 365, Azure AD och funderar över hur ni kan konsolidera alternativt flytta er utskriftshantering och skanning till molnet har vi de bästa lösningarna på marknaden som löser detta.

Serverhall

Follow Me

Vi arbetar med marknades bästa lösningar

Det finns en mängd faktorer som påverkar vilken lösning som passar kunden bäst, som t.ex. infrastruktur, krav på (de)centralisering, mobilitet, kvotahantering, vilken typ av hårdvara man har (blandad maskinpark?) och naturligtvis säkerhetskrav. Genom att vi arbetar med marknadens bästa lösningar kan vi alltid se till att säkerställa att kunden får den optimala lösningen.

HP printer med ID-kort

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör en av våra tjänste-experter av sig till dig inom kort.

Telefon: 0920-50 27 70

E-post: info@loxodonta.se

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande